Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video Reacția Ministerului Apărării din Republica Moldova, după ce o rachetă rusească a lovit teritoriul său: Geniștii se deplasează la fața locului

deschide.md
moldova racheta cadere

Ministerul Apărării din Republica Moldova vine cu o reacție la anunțul Ministerului Afacerilor Interne cu privire la căderea unor fragmente din racheta doborâtă în această dimineață de sistemul antiaerian ucrainean pe teritoriul Republicii Moldova. Potrivit unui comunicat al instituției, geniștii Armatei Naționale se deplasează la fața locului pentru a cerceta terenul, conform deschide.md.

„Totodată, în contextul incidentului respectiv, informăm că sistemele de supraveghere aeriană ale Armatei Naționale nu au detectat zboruri ilegale în spațiul aerian al Republicii Moldova”, precizează instituția.

MA menționează că fragmentele rachetei doborâte nu au fost depistate de stațiile de radiolocație din cauza dimensiunilor și suprafeței mici de reflecție ale acestora.

Amintim că una din rachetele rusești, doborâte de sistemul antiaerian ucrainean, a căzut în această dimineață pe teritoriul R.Moldova

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.