Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Recordul național din Bistrița-Năsăud: Cei mai mulți tineri, 250, pe listele de la alegerile locale, din partea PSD

Alegerile locale din 27 septembrie aduc cu ele un record pentru acest tip de scrutin: 250 de tineri candidează pentru viitorul unui județ: Bistrița-Năsăud!

”Sunt cei mai mulți tineri candidați într-un județ, din partea oricărui partid, la alegerile locale din 27 Septembrie!

“Primăvara politicii românești” pornește de la Bistrița, în clipa în care un profesor are încredere în noi! Cu tineri pregătiți, entuziaști, care știu, își doresc și pot să modernizeze România!

Citește și: Schimbări la foc continuu făcute de Klaus Iohannis! (surse)

Tinerii nu sunt blazați. Tinerii nu sunt indiferenți. Tinerii se implică! Politica nu este atractivă, însă este singurul remediu prin care democrația poate ”însănătoși” societatea.”, spune Bogdan Ivan Gruia, președintele TSD Bistrița-Năsăud.

Cei 250 de tineri candidează din partea PSD în Alianța pentru Bistrița-Năsăud.

”Social-democrația este un spirit tânăr, iar tinerii sunt motorul de care are nevoie democrația, politica și administrația. Politica trebuie transformată până la nivelul în care oamenii ajung să se regăsească într-un partid în care valorile sociale și morale sunt reprezentate în prim-plan. În doctrina în care primează grija față de OM, de problemele și potențialul lui!

Citește și: Șeful Jandarmeriei Române răspunde la marea acuzație: ‘Această atribuție revine altor structuri’

În Bistrița-Năsăud, 250 de tineri candidează la alegerile locale din partea PSD, în Alianța pentru Bistrița-Năsăud. Este un reper, iar cetățenii vor ști că noi nu o să ne rătăcim pe drumul spre normalitatea care duce spre progres.

Am mare încredere în generația mea, în fiecare dintre colegii mei, în Președintele PSD BN Radu Moldovan și în “Profesorul nostru”, Dl. Vasile Sebastian Dâncu!”, a adăugat Bogdan Ivan Gruia.

Citește și: Ludovic Orban, reacție-fulger la protestele din Capitală și din alte orașe ale țării: Este necesară această măsură .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.