Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Robert Turcescu îi DESFIINȚEAZĂ argumentele lui Victor Ponta

turcescu

Prezidențiabilul PSD, Victor Ponta, a explicat că nu și-ar dori o dezbatere pe teren neutru pentru că s-ar putea să ne trezim cu un nou ”moderator-ofițer acoprit”. Robert Turcescu s-a sesizat și îi dă replica lui Victor Ponta.

Citește și: Ponta raspunde invitatiei lui Iohannis pentru o dezbatere la Universitatea din Timisoara

”Am vazut, la Digi 24, ca stimatul domn Ponta a motivat refuzul de a se confrunta cu stimatul domn Iohannis pe teren neutru, la Universitatea din Timisoara, spunind ca nu vrea sa aiba surpriza unui "moderator- ofiter acoperit". Am inteles unde batea domnul Ponta. Il anunt ca nu era cazul sa faca astfel de aluzii. Din doua motive:

1. Confruntarea Basescu-Geoana a avut loc in 2009, scandalul "Turcescu-colonel" a aparut in 2012, iar avansarile in grad despre care a scris presa, publicate de altfel si in Monitorul Oficial, au avut loc in 2010, sub mandatul de ministru al domnului Gabriel Oprea. Sint, de altfel, documente publice in acest sens si nenumarate emisiuni care s-au facut pe aceasta tema, usor de gasit pe youtube.
2. Va rog sa priviti secventa celebra "Geoana la SPA la Vintu", din confruntarea finala din 2009. La vremea respectiva s-au gasit multi sa-mi reproseze ca am vrut sa-i opresc lui Traian Basescu "tirul" indreptat asupra lui Geoana si, da, dupa cum se poate vedea in imagini, pentru ca Geoana era prabusit realmente sub asaltul lui Basescu, veti vedea cum incerc sa invoc un soi de time-out sau chiar de restabilire a ordinii in platou, potrivit desfasuratorului agreat de cele doua parti. Geoana era insa K.O, Basescu era dezlantuit si, probabil, singurul lucru pe care as fi putut sa-l fac ar fi fost sa-i "soptesc in casca" lui Mircea Geoana ceea ce am aflat mai tirziu, chiar de la el, ca i-a sugerat Victor Ponta sa zica: "daca va intreaba Basescu daca ati fost aseara la Vintu, mintiti si spuneti ca ati fost acasa, cu sotia". Stimate domnule Ponta, recunosc, n-am putut sa fac asta. Dar, dupa cum se vede in filmarea de mai jos, vazindu-l pe Geoana pierdut si asaltat, am incercat sa-l temperez pe Traian Basescu. Fara succes, insa: Geoana era cazut, Basescu era dezlantuit. Ce a urmat, se stie. In rest, ramine cum am mai zis: temele de discutie la respectiva confruntare au fost agreate cu stafurile de campanie. Din partea domnului Geoana a fost prezent la discutiile despre confruntarea candidatilor chiar Victor Ponta (in calitate de purtator de cuvint) si Andreea Cretulescu (detasata, ca altfel nu stiu cum sa zic, de la Realitatea TV in stafful de campanie al domnului Geoana). Fac precizarea ca o astfel de "detasare" in echipa domnului Geoana imi fusese propusa si mie de conducerea Realitatea TV, am avut chiar si o discutie in acest sens cu Mircea Geoana, dar am refuzat oferta preferind sa ramin realizator al emisiunii 100%. In 2010 m-au " zburat" de pe post (oricum ramasesem doar cu o emisiune saptaminala!) si locul meu l-a preluat, la un moment dat, chiar Andreea Cretulescu, revenita din misiunea de "consilier" al lui Mircea Geoana. Am ramas pina in vara lui 2010 director la Realitatea FM apoi am incetat contractul cu trustul Realitatea si am semnat cu B1 TV. Asta e istoria. Sau, ma rog, o parte din ea, pentru ca s-au mai intimplat si altele...”, susține Robert Turcescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.