Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta raspunde invitatiei lui Iohannis pentru o dezbatere la Universitatea din Timisoara

scena-podium-800x771

Premierul Victor Ponta i-a raspuns contracandidatului sau Klaus Iohannis cu privire la invitatia pentru o dezbatere la Universitatea din Timisoara. Acesta sustine ca Iohannis prin refuzul sau de a participa la dezbaterile de la cele patru televiziuni de stiri, propuse de Ponta, reprezinta un vot de blam la adresa presei. Asta in ciuda faptului ca Iohannis a cerut realizarea dezbaterii la Universitatea din Timisoara tocmai pentru a oferi acces egal tuturor televiziunilor la dezbatere.

„Variantele de confruntări electorale pe care domnul Iohannis ni le transmite prin intermediari sau direct reprezintă un vot de blam dat presei româneşti. Domnul Iohannis nu doreşte să meargă în sediul televiziunilor şi nu doreşte să fie moderat de jurnalişti. Propunerile pe care le avansează sunt nobile - Universitatea din Timişoara, Palatul Parlamentului - dar la fel de bine pot fi invocate Academia Româna, Uniunea Scriitorilor, o unitate militară, un cămin cultural dintr-un sat, un spital, un cămin de bătrâni sau o fabrică. Orice loc din România este legitim pentru a găzdui o confruntare prezidenţială. Dar tocmai fiindcă nu se poate merge peste tot, se poate accepta ca media este acea instituţie globală care poate aduce necesară întâlnire între candidaţii la Preşedinţie în casele fiecărui român - şi din Timişoara şi din Covasna şi din Bucureşti şi din Suceava... Şi universitar şi miner şi student şi pensionar”, a declarat Victor Ponta.

El a subliniat ca incepand de luni el va participa la cele patru dezbateri de la televiziunile de stiri, cu sau fara Klaus Iohannis.

„Cele patru televiziuni de ştiri, ale căror invitaţii le-am acceptat, acoperă o largă marjă de orientări politice şi un public extrem de divers. De asemenea, sunt primele patru în audienţa pe specificul lor şi au jurnalişti cu experienţă care pot organiza profesionist o confruntare electorală”, a mai spus Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.