Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - 'Să nu lăsăm ca numele PNȚ să fie batjocorit de asocierea cu Marian Munteanu'

marian munteanu

Anca Cernea, fiica fruntașului țărănist Ioan Bărbuș și președinta Fundației Ioan Bărbuș a vorbit sâmbătă, 15 octombrie 2016, la aniversarea împlinirii a 90 de ani de la înființarea Partidului Național Țărănesc, eveniment organizat de Asociația Clubul National-Țărănist la Muzeul Țăranului Român. Anca Cernea a atras atenția asupra nevoii de recuperare a tradiției democratice și pro-occidentale a PNȚ și s-a arătat indigantă de asocierea partidului, de către Aurelian Pavelescu, cu Marian Munteanu, apropiat al mai multor personaje cu simpatii pro-ruse, anunță Inlinidreapta.ro.

Citește și: Regele Mihai I la 95 de ani. Ce evenimente s-au pregătit

„Eu mă simt datoare, nu pot să nu spun – ce m-a făcut acum să mă interesez de aproape de ceea se întamplă cu PNȚ este, de fapt, o stare de indignare profundă și sentimentul datoriei de a protesta împotriva acestui act îngrozitor de pângăritor prin care un anume domn Aurelian Pavelescu s-a dus să parcheze numele PNȚ în curtea lui Marian Munteanu, personaj care e foarte apropiat de agenți de influență rusofili, cunoscuți din surse rusești, care au fost publicate și pe care le puteți găsi; partid asupra căruia oricum nu are dreptul, dar asta e altă socoteală, chiar dacă avea, tot nu putea sa facă acest gest.

Consider că s-a trecut de linia roșie, cum spunea Marius Bostan. Nu e vorba doar că partidul riscă să fie îngropat și să punem cruce unei tradiții care ar merita să fie trăita în continuare. Nu ar trebui să se termine așa, ceea ce se poate întampla este ca numele PNȚ să fie batjocorit. Acesta e un lucru pe care nu îl putem accepta.

Eu cred că avem datoria, și față de poporul român și față de memoria înaintașilor, să facem ce trebuie ca să nu se întample aceasta rușine.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.