Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - SCANDAL de proporții în Parlament: RUPTURĂ între PSD și UDMR

Este scandal de proporții în Parlament, din cauza unui amendament introdus de către deputatul PSD, Eugen Nicolicea, în Comisia de Regulament a Camerei Deputaților.

Conform acestui amendament, ”în situația în care timpul de dezbatere s-a epuizat, dezbaterea se încheie și președintele de ședință supune unui singur vot toate amendamentele la un articol cuprinse în raportul comisiei. Amendamentele respinse de comisie se supun votului numai în cazul în care, prin vot, Camera Deputaților a respins amendamentele adoptate în Comisie”.

În Comisia de Regulament s-a lăsat cu scandal între PSD și UDMR. Deputatul UDMR, Marton Arpad, nu a fost de acord cu varianta PSD și, practic, amendamentul a fost respins.

Cei de la PSD ar fi dorit ca amendamentul să intre în această seară la votul final din Camera Deputaților, însă în lipsa unei înțelegeri cu UDMR riscau o înfrângere usturătoare și au amânat votul pentru zile mai bune.

În același timp, cei de la PMP arată că prin acest amendament, cei de la PSD doresc să ucidă dezbaterea parlamentară pentru că odată ce amendamentele se resping în bloc, opoziția nu mai are nicio șansă să conteste sau să vină cu argumente pentru propriile amendamente.

Deputatul PMP, Robert Turcescu, consideră că această mutare a PSD vine chiar în ajun de adoptare a legii bugetului pentru că aceștia doresc să respingă în bloc cele câteva mii de amendamente ale opoziției.

content-image

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.