Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Scandal la Australian Open! Medvedev, către arbitrul meciului cu Tsitsipas: 'Eşti prost?'

tennisnet.com
Daniil Medvedev

Tenismanul Daniil Medvedev, enervat după ce i-a oferit un break grecului Stefanos Tsitsipas, l-a atacat dur pe arbitru, vineri, înainte de a se califica în finala Openului Australiei, cu o victorie în patru seturi, 7-6 (7/5), 4-6, 6-4, 6-1: "Cum poţi să arbitrezi o semifinală când eşti atât de slab?", a spus rusul, citat de AFP, relatează Agerpres.

După ce şi-a pierdut prima oară serviciul, permiţându-i lui Tsitsipas să conducă cu 5-4 şi să servească pentru a egala situaţia la seturi, Medvedev a fost avertizat pentru că a proferat cuvinte obscene.

Stând pe banca sa, el i s-a adresat atunci arbitrului: "Eşti nebun? De ce (acest avertisment)?". El i-a atras apoi atenţia arbitrului că nu a spus nimic când tatăl lui Tsitsipas ar fi vorbit cu jucătorul grec.

"Iar tatăl lui poate să vorbească la fiecare punct? Eşti prost?", a întrebat el, înainte de a întreba de trei ori, ridicând tonul de fiecare dată: "Tatăl lui vorbeşte la fiecare punct!"

"Răspunde-mi! Tatăl lui poate vorbi la fiecare punct? Cum poţi să arbitrezi o semifinală de Mare Şlem când eşti atât de slab? Uită-te la mine când îţi vorbesc!", a continuat Medvedev.

Arbitrul s-a întors la el şi l-a întrebat: "Ce vrei?".

"Să-l sancţionezi, tatăl lui vorbeşte cu el", a spus rusul.

Grecul a primit un avertisment pentru coaching în setul 4.

"Nu am primit coaching. Când joc, nu aud nimic. Este imposibil cu zgomotul pe care îl face publicul. Ar trebui să ai un auz foarte fin ca să poţi auzi ce spune antrenorul tău", a declarat Tsitsipas.

El consideră de altfel că este "vizat de mult timp" de arbitri pentru acest lucru şi a asigurat că a vorbit despre această problemă cu tatăl şi antrenorul său, Apostolos.

"Pentru tata, să vorbească atunci când e în acţiune e un fel de doctorie. Şi nu poţi să-l împiedici să facă asta. O face din reflex. Am vorbit despre asta, am petrecut ore întregi încercând să găsesc o soluţie cu el, dar aşa e el. Sunt aproape sigur că voi primi şi alte avertismente pentru coaching deşi nu voi asculta nimic din ce spune", a comentat Tsitsipas.

Medvedev a explicat mai târziu reacţia sa de pe teren. El a spus că a fost enervat că a fost enervat fiindcă şi-a pierdut serviciul şi a subliniat că Apostolos "vorbea greceşte înainte de fiecare din retururile sale".

"Nu ştiu, poate că spunea 'Haide' şi nu e nicio problemă. Nu ştiu ce a spus, însă dacă a fost coaching, nu e înşelăciune, dar e o încălcare a codului".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.