Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO SCANDALOS! Sfidare și dispreț la adresa cetățenilor la Primăria Sectorului 1. Avocatul - fotograf de lux, plătit frumos din banii dumneavoastră

captura video
georgiana raluca-trandafir

În fiecare zi care trece peste munții de gunoaie din Sectorul 1, primim dovezi tot mai clare de sfidare și dispreț la adresa dumneavoastră, cetățenii plătitori de taxe. De parcă nu ar fi suficient că locuiți într-o mare ghenă, în care și șobolanii din Paris s-ar simți în rai. Ultima dovadă în acest sens vine de la avocatul Georgiana Raluca-Trandafir, angajată de primarul să reprezinte consiliul local și primăria. Care, în loc să își facă treaba pentru care e plătită din bani publici, face poze prin ședințe și le livrează guerillei USR.

După ce v-am relatat cu lux de amănunte cum se aranjează angajările la Primăria Sectorului 1, astăzi vă arătăm o dovadă uluitoare de sfidare și dispreț. Din banii dumneavoastră este plătită o distinsă avocată care să reprezinte primăria și consiliul local în diverse litigii. Mare lucru nu prea am văzut, căci se pierd procese pe bandă rulantă și nici prea multe acțiuni nu pare să presteze, dar iată că ne arată cu ce se ocupă la evenimente publice.

Zilele trecute, la primăria Sectorului 1 a avut loc o întâlnire pe tema crizei gunoaielor. Pentru prima dată după multe luni de haos, circ mediatic și scandal, toate părțile implicate, instituțiile abilitate, Prefectura, Garda de Mediu etc s-au așezat la aceeași masă ca să identifice soluții rapide la o problemă gravă  - munții de gunoaie.

Dezbaterea a început cu un discurs politic de pe foaie, a livrat cifrele pe care a vrut să le livreze și a plecat, nonșalantă, ignorând orice invitație la discuții civilizate. Și-a lăsat, în schimb, oamenii de maximă încredere să asiste cu vigilență și să nu rateze nimic.

La prima vedere, ați fi tentați să credeți că distinsa avocată la care ne referim a fost atentă, a luat notițe, a participat activ. Că doar e plătită din bani publici să vă reprezinte interesele, nu?

Ei bine, vă înșelați. În video-ul de mai jos se vede clar cum doamna Trandafir este un fotograf de lux. În timpul ședinței, face o poză cu adevărat importantă: Sebastian Burduja, președintele PNL Sector 1, vorbind cu un reprezentant Romprest. SENZAȚIONAL! În fața a zeci de camere de filmat și a zeci de persoane, inclusiv a cameramanului de la PNL Sector 1 (cei care au avut inițiativa dezbaterii), mafia și apărătorii mafiei își împărtășeau secrete.

Priviți în video toată scena și cum, confruntată fiind de Burduja, avocata își piede argumentele și îngână niște scuze fără sens.

Absolut șocant, câteva ore mai târziu poza ajunge pe conturile unor postaci de serviciu ai USR (unii colegi de bani publici cu Trandafir), care țipă din toți plămânii MAFIA MAFIAAAAA MAFIAAAAAAAA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.