Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Smiley îi pune la treabă pe fani - ASCUNDE un mesaj în videoclipul unei noi piese lansate şi pune RECOMPESNĂ pentru găsirea lui

ziarelive.ro
smiley

Smiley a lansat luni piesa „Ce mai faci, străine?” însoţită de un videoclip - provocare pentru public. Cei care vor descoperi mesajul ascuns în imagini vor primi o recompensă, potrivit news.ro.

Inspirat de reîntâlnirea cu un „om din trecut” pe care l-a iubit, Simley a transmis într-un comunicat: „Am vrut să captez momentul reîntâlnirii cu oamenii din trecut, care este unul de stângacie la început, dar care devine foarte tranşant după o analiză sinceră”.

Citeşte şi: Beuran rămâne BLOCAT în casă încă 30 de zile - Tribunalul prelungeşte măsura preventivă a acestuia în dosarul de corupţie

Piesa este o coproducţie Cat Music şi HaHaHa Production. Muzica este semnată de Smiley, Şerban Cazan şi Marius Pop, pe versurile compuse de Smiley.

„E doar o coincidenţă că am cedat insistenţelor şi lansez această piesă acum când sunt «străin» în America, dar vin şi cu ceva în plus. Îi provoc pe cei care urmăresc clipul să găsească mesajul ascuns în imagini. O să fie foarte fun pentru cei care-l descoperă, promit”, a mai spus Smiley, care va oferi în următoarele zile detalii despre provocare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.