Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO ŞOCANT - Adolescentă bătută şi umilită de alte fete. Poliţia face verificări

F. P.
bataie

Pe pagina de Facebook "Stop Bully Romania" a apărut astăzi un filmuleț cu un puternic impact emoțional, filmuleț în care apare o elevă de liceu care este bătută, umilită și scupitaă de alte câteva fete. În postarea publicată se arată că întâmplarea a avut loc în Târgu Jiu.

„Acest incident a avut loc in Targul Jiu in data de 05.09.2020 daca stie cineva mai multe despre caz si ne poate oferi cateva informatii despre agresoare si victima. Sursa: altcevaa.9”, scrie la postarea respectivă. „Stop Bully Romania - Le-am gasit pe agresoare. Lăsăm Politia Romana sa-si faca treaba”, au postat în cursul zilei cei de la Stop Bully.

Fata este bătută, pusă să stea în genunchi și să spună care este definiția curvei, apoi este scuipată, trasă de păr şi lovită cu piciarele.

"În cursul zilei de astăzi (duminică n.r.), având în vedere imaginile apărute în spaţiul public pe o reţea de socializare, ne-am autosesizat cu privire la aceste aspecte, conducerea IPJ Gorj dispunând efectuarea de verificări. Astfel, cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti, au fost identificate trei tinere cu vârste cuprinse cu vârste între 12 şi 14, din municipiul Târgu Jiu, care ar fi exercitat acte de violenţă asupra unei tinere de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu. Două dintre cele trei tinere care ar fi exercitat acte de violenţă au fost aduse la sediul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, fiind însoţite de către părinţi, în vederea audierii", au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

Poliţiştii continuă verificările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.