Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO șocant - Elevă de 14 ani, bătută crunt de o colegă în preajma unei școli din Câmpina

ebihoreanul.ro
politia

Un incident șocant de violență în care au fost implicate două eleve de clasa a VIII-a de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina a ieșit la iveală după ce o înregistrare video tulburătoare cu agresiunea a devenit virală pe rețelele de socializare. Înregistrarea publicată de presa locală arată cum o fată de 14 ani este atacată brutal de o colegă de clasă.

Agresiunea a avut loc în curtea unei cofetării locale, peste drum de liceu. Victima, elevă la Colegiul Nicolae Grigorescu, era așezată la o masă când a fost atacată brusc de colega ei. Agresoarea a tras-o cu cruzime de păr, a lovit-o cu pumnii în mod repetat în cap și în spate și chiar a îngenuncheat-o în față în timpul incidentului înfiorător. Atacul a fost văzut și filmat de un elev mai mic, care se pare că este elev în clasa a V-a la aceeași școală.

Agresoarea, cunoscută pentru comportamentul ei problematic la școală, pare să fi inițiat agresiunea fără niciun dialog prealabil cu victima. Înregistrarea video o arată pe aceasta așteptând un semnal din partea persoanei care înregistra incidentul și poziționându-se confortabil în timpul atacului. Loviturile aplicate victimei par dureros de reale.

Incidentul a generat o controversă semnificativă, unii sugerând că înregistrarea video ar putea fi parte a unei provocări sau a unei înscenări, o tendință tot mai populară pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, gravitatea agresiunii ridică îngrijorări cu privire la potențialul rău și la efectele de lungă durată ale unor astfel de tendințe.

Poliția s-a autosesizat

În ciuda faptului că videoclipul a circulat online timp de mai multe zile, nu a fost depusă nicio plângere oficială la poliție. Atât victima, cât și agresorul sunt minori și nu este clar dacă părinții sau tutorii lor sunt la curent cu situația.

Ca răspuns la videoclipul viral, poliția din Prahova a inițiat o anchetă penală în acest caz. Într-un comunicat, aceștia au confirmat: "În urma apariției în spațiul public a unei înregistrări video care ilustrează cum o tânără agresează fizic o altă tânără, la data de 4 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina s-au sesizat din oficiu, efectuând cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.".

Polițiștii au mai arătat că agresiunea a avut loc la data de 30 ianuarie 2024, pe terasa unei unități de alimentație publică din Câmpina. Aceștia au identificat-o pe presupusa autoare, iar în prezent se lucrează la stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Victima nu a solicitat îngrijiri medicale, iar părinții ei nu au depus încă o plângere oficială la autorități.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.