Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Sorin Grindeanu anunță că PSD insistă ca statul să ajute românii: 'Există semne că în perioada următoare nivelul de trai va scădea și mai mult'

caleaeuropeana.ro
saracie

Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte PSD, afirmă că social-democrații insistă pe capitolul muncă din programul de guvernare, negocierile având în centru nevoia ca statul să-i ajute pe români să traverse perioada dificilă care va urma.

„Cred că ar fi cazul să ne apropiem de final, să închidem negocierile legate de programul de guvenare, să închidem și programul politic, urmând să trecem la etapa celalată, de negociere politică între cele trei partide politice, plus grupul minorităților.

Noi ne aflăm într-o perioadă în care nivelul de trai al românilor a scăzut foarte multe. Există semne că în perioada următoare nivelul de trai va scădea și mai mult, dacă e să privim din perspectiva facturilor la energie. În viziunea noastră, într-un asemenea moment, statul trebuie să ajute cetățeanul, să traverseze această perioadă. Ăsta e rolul statului pe care îl vedem noi. Și de aceea noi discutăm măsurile pe care le vom avea în viitorul program de guvernare. Dar în acest moment discuțiile pe muncă nu sunt închise”, a declarat Grindeanu, după ședința Consiliului Politic Național al PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.