Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Sorin Grindeanu se duelează cu PNL: 'Noi nu avem cotă unică, e doar o poveste, ce vând unii, nu există'

Facebook
Sorin Grindeanu

Vicepremierul Sorin Grindeanu (PSD) a declarat marți, la Antena 3, că în acest moment cota unică de impozitare la care liberalii nu sunt de acord să se renunțe „e doar o poveste, nu există”.

„A fost parte a negocierilor. Da, am convenit impreuna ca anul viitor, acum fiind totusi contratimp si vine si perioada in care facem bugetul, nu puteam face foarte multe lucruri, dar anul viitor trebuie sa existe o discutie asezata din acest punct de vedere cu argumente pro si contra, fara patima. Pot exista si foarte multe argumente pro, sa ramana cota unica, dar noi nu avem cota unica in acest moment, e doar o poveste, ce vand unii, nu exista cota unica in acest moment in Romania, sau sa facem ce fac majoritatea tarilor din Europa, cote diferentiate. (Ideea) a fost primita cu reticenta din partea colegilor dinPNL, dar am convenit sa avem la anul aceasta discutie”, a declarat Grindeanu.

Afirmațiile vicepremierului vin după ce preşedintele PSD Marcel Ciolacu a afirmat marți la TVR 1 că mai sunt trei sau patru state în Europa care au cota unică, întrebându-se dacă toţi sunt “tâmpiţi şi numai noi suntem deştepţi”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.