Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video Sorin Ovidiu Vîntu anunță că Elon Musk e cel mai mare spăgar al planetei: Din cauza bășinilor vacilor se încălzește planeta!

www.romaniatv.net
Sorin Ovidiu Vântu

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu îl acuză pe Elon Musk că ar fi cel mai mare șpăgar al planetei. SOV spune că Musk și alți bogați care au interes să promoveze energia verde au generat prin cumpărarea oamenilor de știință isteria încălzirii globale, totul cu scopul de a vinde mașini electrice, care sunt, mai spune Vîntu, o mare țeapă.

Toată existența umanității are la bază carbonul. Toate schimbările climatice care au loc sunt niște cicluri naturale ale planetei. Cei care au corupt oameni de știință cu șpăgi, politicieni, sunt cei care au interes în energia verde, în frunte prietenul vostru, Elon Musk, regele șpăgii mondiale, care vrea să își vândă rahatul ala de Tesla. Mașinile electrice sunt o mare țeapă. Perioada de încărcarem durata, costurile fac ca aceste mașini să fie niște mofturi, dar lui Musk îi merge. Fac scandalul ăsta penibil că din cauza bășinilor vacilor se încălzește planeta, spune Vîntu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.