Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Stelian Ion a dezvăluit, la plecarea din minister, motivele care au dus la remanierea sa: 'Cred că PNL vrea refacerea USL'

Inquam Stelian Ion

Ministrul demis al Justiției, Stelian Ion, a vorbit, la plecarea din minister, despre motivele care ar fi dus, în opinia sa, la remanierea din Guvernul Florin Cîțu.

"Dacă nu suntem foarte atenți la aceste lucruri, putem vorbi de un pericol la adresa independenței justiției. Vom fi în continuare la fel de atenți, cu toate pârghiile, vom merge mai departe pentru îndeplinirea proiectelor pe care ni le am propus.

Sunt două lucruri care au dus la remanierea mea. Unul ar fi cel legat de numirea procurorilor de rang înalt. Mia sunt și altele, numirea pe judecător la CEDO, numirea de șefi de penitenciare. Am văzut că, în trecut, unele deciizii neinspirate, care au nesocotit rapoartele MCV, au dus la numirea unor persoane nepotrivite, s-au închis unele dosare, s-a ajuns la o pată pe obrajul justiției.

Eu cred că o parte a colegilor din PNL își doresc să refacă USL. Își doresc o colaborare cu PSD decât o colaborare loială cu noi, cu USR PLUS", a spus ministrul demis al Justiției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.