Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Suporterii echipei de fotbal Legia Varșovia l-au luat în vizor pe Putin: Au afișat un banner cu președintele rus spânzurat

legia varsovia banner putin

În meciul cu Lech Poznań, din campionatul Poloniei, fanii echipei Legia Varșovia au pregătit un banner care îl înfățișează pe Vladimir Putin spânzurat într-un tricou al echipei Spartak Moscova. Când bannerul a fost desfășurat, chiar și unii fani ai lui Lech au aplaudat, notează sport.pl.

Fanii Lech și Legia s-au jignit de mai multe ori - înainte, în timpul și după meci, dar au căzut de acord asupra unui singur lucru: un protest antirusesc și anti-Putin. Oaspeții din Varșovia au început, iar după câteva minute, cântece similare au fost cântate de localnici. Dar bannerul a fost mai puternic decât cuvintele.

În minutul 15 al meciului, fanii Legia au desfășurat un banner cu imaginea lui Vladimir Putin care acoperea o mare parte din sectorul lor. Președintele rus, care la sfârșitul lunii februarie a decis să pornească un război în Ucraina, purta o frânghie în jurul gâtului și un tricou cu Spartak Moscova. Unii fani ai lui Lech Poznań au răspuns cu aplauze. Decorul - în afară de mesajul evident - are și o semnificație necunoscută tuturor fanilor. Fanii lui Lech mențin relații bune cu fanii Spartak. După aproximativ cinci minute, bannerul a fost înlăturat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.