Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Tâlhărie în miezul zilei în București - Polițiștii au intervenit după ce au auzit strigătele de ajutor

primar arestat

Duminică, 22 august, în jurul orei 10.30, polițiști din cadrul Secției 1 din Capitală au prins în flagrant delict un bărbat, imediat ce a sustras, prin violență, un telefon mobil.

Potrivit Poliției Capitalei, agenții de poliție aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au auzit strigăte de ajutor, au alergat spre zona de unde se auzeau și au observat un bărbat care tocmai îl lovise pe un altul, după care a încercat să fugă. L-au somat, l-au imobilizat și condus la sediul subunității de poliție.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul în cauză a observat victima pe stradă și sub pretextul că are nevoie de indicații pentru a ajunge într-o anumită zonă i-ar fi smuls telefonul din mână. A fugit, dar a fost ajuns din urmă de proprietarul telefonului, pe care, pentru a-și asigura scăparea, l-a lovit, moment în care a fost surprins de polițiști.

Cercetările sunt continuate de Secția 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cu bărbatul în cauză în stare de reținere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.