Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Tăriceanu aruncă în aer Guvernul: Miniștrii ALDE nu vor să voteze rectificarea bugetară. Foarte mulți colegi se gândesc la ieșirea de la guvernare

Inquam Photos / Octav Ganea
Calin Popescu Tariceanu

Șeful ALDE Călin Popescu Tăriceanu a spus miercuri, dupa ce a fost validat candidat la prezidentiale, ca partidul pe care il conduce este nemultumit de functionarea coalitiei de guvernare.

„Varujan Vosganian e unul din cei nemultumiti de modul in care decurg raporturile in coalitie. Sunt foarte multi colegi care au venit si au zis si azi  sa ne gandim la iesirea de la guveranre daca aceste raporturi nu se imbunatatesc. I-am zis asta si dnei Dancila, ca trebuie modificate raporturile din coalitie. Urmeaza rectificarea bugetara, astept ca dna premier sa ne invite, altfel colegii mei ministri mi-au zis ca nu vor sa voteze rectificarea bugetara pentru ca sunt niste prioritati intre ghilimele pe care ei nu le inteleg. Nu se vad prioritatile ALDE in proiectul de rectificare, cel putin in ce-a aparut in presa, pentru ca noi nu am vazut niciun document de la Guvern. Daca se doreste ca mai departe sa functioneze coalitia, asteptam sa fim consultati”, a zis Tariceanu.

Citește și: Tăriceanu: În PSD bântuie un aer defetist .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.