Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Călin Popescu Tăriceanu: În PSD bântuie un aer defetist. Candidatura separată la prezidențiale este o dezamăgire și aduce probleme în coaliție / VIDEO

digitalag.ro
dancila tariceanu

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a facut miercuri, la Parlament, după ce partidul l-a validat drept candidat la prezidentiale, ca este dezamagit de decizia PSD de a nu avea un candidat comun si ca o candidatura separata pune in pericol coalitia.

„Ni s-a spus ca PSD e partid prea mare sa nu aiba candidat. Cred ca in PSD in acest moment bantuie un aer defetist, isi propun mult prea putin, isi propun un candidat de turul 2 dar nu-si propun sa castige alegerile. Noi ne dorim mai mult, sa castigam alegerilor. I-am zis dnei Dancila. Din pacate PSD asa cum ne-a zis dna Dancila isi doreste propriul candidat, ca asa vor sefii de organizatii. Luam act. Aveam de multa vreme informatii ca se pregateste aceasta candidatura, prin urmare pot sa va spun ca pentru mine nu este o surpriza, dar este o dezamagire si introduce anumite probleme in cadrul coalitiei, va urma o competitie electorala in cadrul coalitiei. Eu nu voi ataca PSD si celalalt contracandidat, dar in campanie spiritele se mai infierbinta, la nivel local nu e exclus sa apara probleme. Nu ma astept ca lucrurile sa mearga mai bine dupa campanie, riscul e ca lucrurile sa mearga mai prost. I-am spus asta dnei Dancila”, a zis Tăriceanu.

Citește și: Mihai Tudose: Un membru Pro România care ar accepta să intre în Guvernul Dăncilă ar trebui să-și facă un consult la cap .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.