Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Taylor Swift a relansat o versiune a albumului din 2008 Fearless

Taylor Swift

Celebra cântăreaţă americană Taylor Swift a lansat vineri o reînregistrare a albumului ei de succes "Fearless" din 2008, laureata la premiile Grammy încercând să preia astfel controlul asupra catalogul său muzical timpuriu, relatează Reuters, informează Agerpres.

"Fearless (Taylor's Version)" conţine 26 de piese, inclusiv şase melodii lansate în premieră, din "seiful" personal.

Produsul de studio include toate cele treisprezece melodii de pe albumul original şi melodii de pe versiunea de platină a discului.

De asemenea, include single-ul "Today Was a Fairytale" şi un remix bonus al piesei "Love Story (Taylor's Version)", realizat de producătoarea suedeză Elvira.

"A fost noaptea în care lucrurile s-au schimbat", a scris Swift celor 153 de milioane de fani ai săi de pe Instagram în mesajul care a anunţat lansarea albumului.

Tânăra în vârstă de 31 de ani, care a câştigat unsprezece premii Grammy, a declarat în februarie că va lansa o reînregistrare a "Fearless", în urma unei îndelungate dispute cu fosta casă de discuri Big Machine şi cu managerul muzical Scooter Braun asupra drepturilor pentru unele dintre cele mai cunoscute hituri ale ei.

Braun a cumpărat Big Machine în 2019, după ce Swift a părăsit casa de discuri, în 2018, şi a semnat un contract cu Universal Music Group.

Anul trecut, el a vândut înregistrările master ale lui Swift unei societăţi cu capital privat, o înţelegere care ar fi valorat peste 300 de milioane de dolari.

Swift a lansat "Fearless" când avea 18 ani, iar discul, cel de-al doilea produs de studio al său, a catapultat-o la statutul de vedetă mondială şi i-a adus râvnitul premiu Grammy la categoria "Albumului anului".

Potrivit criticilor, fanii lui Taylor Swift vor fi mulţumiţi de această reînregistrare, cântăreaţa rămânând fidelă versiunii originale din urmă cu 13 ani.

"Ar fi nevoie de un 'Swiftolog' profund devotat - sunt milioane din aceştia, fiecare dornic şi înarmat cu un pieptene cu dinţi deşi - pentru a scoate în evidenţă diferenţele minuscule, atât de bine şi-a recreat cântăreaţa aranjamentele originale", a scris publicaţia Los Angeles Times.

Citește și: Luptele interne din TVR pentru conducerea televiziunii! Dezvăluirile lui Ionuț Cristache: 'Nu cumva poate fi încadrat la trafic de influență?'

Site-ul specializat NME a notat că reînregistrarea "celebrează şi rămâne fidelă epocii 'Fearless' a lui Swift. Aici, producţia este mai clară şi mai caldă decât cea din original, iar vocea lui Swift este, de înţeles, mai matură".

"Ascultarea întregului album conferă un efect similar cu recitirea unui vechi jurnal", a adăugat NME.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.