Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Tragedie la Grand Prix Belgia: un pilot a murit în timpul cursei într-un accident violent; cursa a fost întreruptă definitiv

YouTube
formula 2

Tragedie în sportul mondial. Pilotul de Formula 2 Anthoine Hubert, în vârstă de 22 de ani, a murit sâmbătă, 31 august, pe circuitul Spa-Francorchamps, la Marele Premiu de Formula 2 al Belgiei. Totul s-a întâmplat în urma unui accident grav, în care au mai fost implicați alți doi sportivi, potrivit Mediafax.

Tânărul francez s-a stins din viață în urma impactului cu mașina condusă de americanul Juan Manuel Correa, la o viteză de 170 la oră. Mașina lui Hubert a lovit parapetul de protecţie de pe marginea dreaptă a circuitului, a ricoşat pe pistă şi a fost izbit în plin de monopostul condus de Juan Manuel Correa, care, potrivit bbc.com, a ajuns la un spital din Liege și este în stare stabilă.

"FIA regretă să informeze că pilotul maşinii cu numărul 10, Anthoine Hubert, a fost rănit grav şi a murit la ora 18:35. Pilotul maşinii cu numărul 12, Juan-Manuel Correa, este stabil şi este tratat la spitalul din Liege. Vom reveni cu amănunte în privinţa stării de sănătate a lui Correa", a fost mesajul celor de la FIA.

În accident a mai fost implicat un al treilea monopost, care a lovit una dintre maşinile implicate. Pilotul acestuia din urmă, Marino Sato, a părăsit pe propriile picioare locul accidentului.

În urma evenimentului, cursa a fost întreruptă definitiv. Născut în Lyon, Franţa, Hubert a decedat la vârsta de 22 de ani, fiind pilot la Renault.

"Familia Mercedes trimite cele mai sincere condoleanțe familiei și prietenilor lui Anthoine Hubert și echipelor Arden și Renault în urma acestei zile tragice", a fost mesajul pilotului Lewis Hamilton.

Citește și: SURSE - Complot la șpriț în PSD? Viorica Dăncilă a RĂBUFNIT în CEX-ul de la Mamaia .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.