Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Traian Băsescu CRITICĂ Guvernul: 'România nu va mai întâlni acest moment. Au venit un milion de români care nu mai au de muncă, să le dea de muncă'

basescu

Traian Băsescu a declarat, luni seara, la TVR 1, în emisiunea ”România9”, realizată de Ionuț Cristache, că România trebuie să profite de decizia Comisiei Europene prin care se dă liber la cheltuieli fără limită, putându-se realiza un deficit bugetar mare, pentru a se putea da drumul la investiții de infrastructură majore.

Totodată, Băsescu îl acuză pe Ludovic Orban de populism, prin măsurile economice luate, și îi cere să profite de ”milionul de români” întorși din Italia și Spania și rămași fără muncă.

Citește și: Klaus Iohannis, despre rectificarea bugetară: Vom avea o situație complicată a bugetului

”Obiectivul Guvernului e să asigure partea socială, cât de cât. E un soi de vraiște în economie. Trebuie să menții rigoare în economie. Au renunțat la asta de dragul populismelor. Guvernanții sunt liderii populismelor, ceea ce nu e în regulă. Acest moment de criză poate fi un moment de relansare. România nu va mai întâlni acest moment, pentru că s-a dat liber de a angaja bani de oriunde. De la 1 ianuarie intră iar în constrângerile Pactului de Stabilitate și creștere. Nu îți ia nimeni gâtul, pentru că așa s-a stabilit.

Au venit un milion de români care nu mai au de muncă în Spania, în Italia. Acum era momentul de a relansa construirea autostrăzii Transilvania. Să le dea oamenilor ăstora de muncă în construcții.”, a spus Traian Băsescu la TVR 1.

Citește și: Victor Ponta a atacat dur Guvernul: Acceptăm să fim mințiți și propagam minciuni .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.