Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Traian Băsescu, despre anticipate: 'O mare PROSTIE. În loc să pregătești proiecte, că PSD nu vrea să te deranjeze. Fă, nene, proiectele pe bani europeni'

captură video
Traian Basescu multime

Fostul președinte Traian Băsescu a vorbit, la TVR, la emisiunea România9, despre situația politică din țară și despr eposibilitatea unor alegeri anticipate.

"E bine angajarea răspunderii pe alegerea primarilor în două tururi. Cât despre moțiune, habar n-am ce va face PMP. Va trebui să discute Tomac cu Orban. Însă, ce pot să spun, e că e o mare prostie. Și asta cu moțiunea și povestea cu anticipatele, când mai sunt câteva luni.

Citește și: Radu Tudor intră în ei: `Nu trebuie să aşteptăm`!

În loc să pregătești proiecte, că PSD-ul nu vrea să te deranjeze. Fă, nene, proiectele pe bani europeni pentru că vei da 40 la sută mărire la pensii și dacă nu tragi 4, 5, 6 miliarde de la UE, sigur că o să-ți fie mult mai greu să duci această povară.

Aparatul de stat este la pământ, nu mai avem funcționari capabili. Sunt pline instituțiile de absolvenți de Spiru Haret. Mulți dintre funcționari scriu cu greșeli de ortografie", a declarat Traian Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.