Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Traian Băsescu, intervenție violentă la România TV: 'Chiar nu vă e rușine la niciunul dintre voi? Atât de rău ați ajuns?'

traian băsescu.

Traian Băsescu a cerut să intervină, aproape de miezul nopții, miercuri, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, după ce s-a folosit o întrebare retorică dacă nu cumva a fost omul rușilor, el făcând jocul pe care Rusia și l-ar fi dorit prin vânzarea flotei la începutul anilor 90. Băsescu l-a pus la punct pe fostul director al SIE, Cătălin Harnagea.

”M-ați făcut omul rușilor. Chiar nu vă e rușine la niciunul dintre voi de acolo, mai ales domnului Harnagea!? Faptul că ai fost director la SIE, nu te califică să vorbești despre oamenii rușilor. Tu nu ai reușit să aduci nici măcar un militar american. Eu, pro-rus, așa cum sunt, am adus vreo 2.000.

Am văzut ticăloșia la ce ați vorbit, omul rușilor! Nu vă e rușine? Atât de rău ați ajuns? Ați făcut președintele României omul rușilor, cel care a semnat parteneriatul strategic cu SUA.

Ce ați prezentat în clipul ăla nu au fost nave românești. Sunt nave străine. Iar navele care au fost vândute, nu mai plutesc, nu ai cum să exploatezi o navă comercială 47 de ani. 20 de ani e durata medie de exploatare.”, a spus Traian Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.