Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Tudorel Toader îi trimitea mesaj Anei Birchall și a fost dat de gol: Ce a scris fostul ministru

tudorel toader birchall

Ana Birchall a avut două mandate scurte în fruntea Ministerului Justiției, ambele fiind înaintea și după celui pe care Tudorel Toader l-a avut în același minister. În primul mandat, Birchall a fost interimar, când era vicepremier, iar în cel de-al doilea l-a urmat pe Toader, după ce acesta a fost obligat să demisioneze.

Miercuri seara, la Realitatea PLUS, Birchall a primit, pe telefonul mobil, mai multe mesaje de la Tudorel Toader și i-a cerut să nu îi mai trimită, dezvăluind și ce scria fostul ministru.

Citește și: Parlamentul a decis! Educația sexuală a fost înlocuită cu ‘educație sanitară’. Cum se va preda în școli

”Domnule Tudorel Toader, vă rog eu mult, dacă tot ne urmăriți, nu mai  îmi dați mesaje, că nu o să spun ce îmi spuneți dvs., că nu ați promovat amnistia, grațierea și nu ați promovat dvs. recursul compensatoriu, pentru că nu v-am auzit, în acea perioadă, public, sau când ați avut puterea, să vă opuneți. Din contră, vă băteați cu mâna în piept, cu pumnul în piept, în diverse ședințe de partid, la PSD și la ALDE, în care promiteați marea cu sarea. Vă rog eu frumos, nu mai îmi dați mesaje că nu e frumos!

Da, nu ați promovat dumneavoastră efectiv, dar ați promis că veți promova amnistia și grațierea, dacă tot vreți să dialogăm așa. Îmi cer iertare, dar văd că îmi tot scrie și nu e frumos.”, a spus Ana Birchall.

Citește și: Nelu Tătaru anunță trei elemente care trebuie gestionate, pentru a evita valul doi de coronavirus: Nu ține doar de noi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.