Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Tulburări puternice în Armenia, după capitularea rușinoasă: Președintele Parlamentului a fost SNOPIT în bătaie

News & Star
armenia parlament proteste

Președintele parlamentului armean, Ararat Mirzoyan, a suferit răni grave din cauza participanților la revoltele care au avut loc marți seara în centrul Erevanului. Premierul Republicii, Nikol Pashinyan, a afirmat acest lucru în timpul unei transmisiuni live pe Facebook. ''Nikol este un trădător'', au scandat manifestanţii.

"Unii escroci l-au bătut pe Ararat Mirzoyan. Acum este operat, nimic nu-i amenință viața", a spus șeful guvernului.

Primul ministru armean Nikol Pashinyan a spus că, în urma protestelor nocturne, i s-au furate din reședință un computer, un ceas, permisul de conducere și alte obiecte.

Imagini pe internet au fost publicate în care se vede cum grupuri de protestatari îl linșează pe Ararat Mirzoyan. Unele imagini sunt atât de dure încât nu pot fi difuzate: oficialul era în stare de inconștiență la pământ, cu fața însângerată.

Protestatarii împotriva sfârșitului războiului din Karabakh au manifestat ore în șir în camera parlamentului armean, situația este extrem de tensionată în zonă.

Citește și: DETALIILE capitulării Armeniei. Trupele rusești au intrat în Nagorno-Karabah. Fiecare parte păstrează ce are. Urmează mari lucrări de infrastructură

Premierul armean Nikol Pashinyan a declarat luni seară că a semnat un acord ''dureros'' pentru a pune capăt luptelor în regiunea disputată Nagorno-Karabah. Mai multe detalii aici!

La 9 noiembrie, președintele rus Vladimir Putin, liderul azer, Ilham Aliyev și prim-ministrul armean Nikol Pashinyan au semnat o declarație comună privind încetarea completă a ostilităților în Nagorno-Karabakh. Liderul rus, în special, a spus că părțile azere și armene vor rămâne pe pozițiile lor, iar menținerea păcii din Federația Rusă vor fi dislocate în regiune. În plus, Baku și Erevan trebuie să facă schimb de prizonieri și trupuri de morți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.