Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO ULUITOR Klaus Iohannis a fost UMILIT, la Cluj-Napoca: Oamenii s-au întors cu spatele, când l-au văzut pe stradă, și au refuzat să îl salute

Captura video
Klaus Iohannis la Cluj-Napoca

Președintele României, Klaus Iohannis, a participat joi, la Cluj-Napoca, la o întâlnire cu autoritățile locale din regiune și la lansarea volumului „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”.

Citește și: Banca Națională trage un semnal de ALARMĂ, în plină campanie: vești proaste pentru Guvern

Liderii PNL Cluj s-au deplasat pe jos împreună cu președintele țării de la Primăria Cluj-Napoca până la sediul UBB, unde a fost lansată cartea. Ceea ce ar fi trebuit să fie o baie de mulțime prin centrul orașului a fost un eșec total.

Din imaginile video surprinse de jurnaliștii de la ȘTIRIDECLUJ.RO se poate observa cum clujenii trec pe lângă Klaus Iohannis și nu-l bagă în seamă în timp ce se plimbă pe principalul bulevard din oraș.

În unele momente chiar i-au întors spatele. Un singur tânăr și-a făcut o poză cu el, dar în rest românii treceau pe lângă el ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Citește și: Traian Băsescu, DEZLĂNȚUIT la adresa lui Kelemen Hunor, după anunțul privind ruperea colaborării cu PSD: 'UDMR intră în panică'

Este cu atât mai interesant cu cât ora 16:00, când președintele României se deplasa prin centrul Clujului, este o oră de vârf, iar clujenii ies de la locurile de muncă.

Klaus Iohannis a susținut că la Cluj se simte ca acasă. "Clujul este un oraş foarte dinamic, un oraş foarte bine condus, cu instituţii de mare valoare europeană şi de fiecare dată când vin aici îmi place, mă simt ca acasă şi asta nu numai datorită faptului că am fost student aici, ci şi datorită faptului că acest oraş, Clujul, se dezvoltă foarte frumos", a spus Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis și-a prezentat cartea de la ora 17:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.