Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO: Umorul a la Vanghelie: Caracterizari unice pentru Ponta, Dragnea si Ghita

vanghelie-stiripesurse.ro

Primarul sectorului 5 Marian Vanghelie a acordat un interviu inc are continua seria de atacuri la liderii PSD Victor Ponta si Liviu Dragnea, dar si la fostul membru PSD Sebastian Ghita. Caraterizarile pe carele face acestora sunt pline de umor.

"Cum iese ghiocelul – a plecat si el (n.r. Victor Ponta), si asa ii place lui sa stea in pozitia de ghiocel", a spus Vanghelie intr-un interviu pentru Gandul ce va fi difuzat in aceasta seara.

El il descrie pe Dragnea ca fiind servil si umil in fata lui Victor Ponta.

"Dupa cum e Lolek asa e si Bolek – dupa cum e premierul, asa e si vicepremierul. Lui Victor ii plac oamenii astia care stau asa ca ghioceii, si spun ‚am inteles sefu’! sa traiti!’. Domnul Dragnea face pe fiorosul cand apare asa cu mustata lui stufoasa dar pe fond cand il vede pe Victoras – mai pune o scama ca sa cum sa i-o ia, cauta o conversatie.

Ca in filmul acela – ‚Doriti conversatie sefu’?’ – Il mai intreaba din cand in cand daca doreste conversatie. Victor cand nu doreste ii spune ca nu doreste si domnul Dragnea pleaca", spune Vanghelie.

Nu il uita nici pe Sebatian Ghita pe care il ironizeaza si sustine ca nu s-a desprins de PSD, scopul sau fiind sa controleze toate institutiile.

"Un om „din lumea interlopa” vine si stabileste tuturor institutiilor (...) plecati ca eu vreau sa decid, ca am niste bani de cheltuit – asa cum merge el cu gentuta aia a lui si cu camasuta aia a lui rapciugoasa.

Ponta a transformat tot PSD-ul in famiglia. Ghita e tot parte componenta – deci du-te tu, fa-te ca iesi afara dar tot tu controlezi sistemul cu fonduri europene, sistemul cu IT, licitatiile de colo ... Se duce de doua ori pe zi la el la birou, dar vezi Doamne nu mai este in PSD", a mai spus Vanghelie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.