Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Un actor și membru PNL ar fi plătit o notă de plată ieșită din comun la Mamaia - peste 30.000 de euro doar pentru o seară / Actorul dezminte informația

M. C.
smartradio.ro
petrecere oameni multime sarbatorit festival

În weekendul ce tocmai s-a încheiat, actorul Mihai Gabriel Popescu, cel care apare într-un film produs de Codin Maticiuc și Matei Dima, a petrecut pe cinste în Mamaia. Acesta ar fi lăsat într-un club de fițe o notă de plată în valoare de 148.840,50 lei, informează în exclusivitate jurnaliștii de la replicaonline.ro.

Popescu, alături de câțiva prieteni, au petrecut într-un clubul de fițe din Mamaia, unde a avut parte de distracție la cote înalte. După ce și-a făcut încălzirea cu băutură fină, Mișu Popescu a dat lovitura cu șampanii scumpe, aduse într-un mare stil, cu alai de artificii. Pentru tot pachetul, vedeta ar fi plătit 148.840,50 lei.

Mihai Gabriel Popescu este cel care a pus bazele PNL din USA, prima filială PNL din America.

Actorul neagă faptul că ar fi plătit el nota de plată.

„Deși locuiesc în SUA, România este și rămâne țara mea natală, locul unde m-am născut și crescut și unde în continuare încerc să petrec mare parte din vacanțe. În acest context am venit cu drag la Mamaia, polul distracției de pe litoralul românesc, să petrec sfârșitul de săptămână, și ii dau dreptate lui ConnectR, care în cântecul său “Eu vara nu dorm” spune că “Un week-end la Mamaia e cât un sezon la Varna”.

Cu aceasta ocazie am fost invitat, sâmbătă seara, de un grup de prieteni, la clubul din Mamaia. La acea masă, așa cum se poate observa și din înregistrările prezentate de dvs., se aflau cel puțin alte 20 de persoane, prieteni, cunoscuți și necunoscuți, cu care am socializat și am petrecut o seară minunată împreună. Atmosfera din club a fost fantastică și distracția pe măsură!

Consider însă că nimic din comportamentul meu din acea seară nu putea conduce la concluzia că aș fi fost “personajul principal” (deși mă onorează aprecierea!) și singura “extravaganță” pe care mi-am permis-o a fost, așa cum se observă și pe înregistrări, să flutur, la un anumit moment, drapelul Statelor Unite ale Americii, dar doar în semn de respect pentru țara care m-a primit si m-a “adoptat”.

Ceea ce doresc însă să dezmint cu fermitate este că aș fi achitat eu acea notă de plată, așa cum se prezintă în articol (ar fi inclusiv neprincipial, lipsit de fair-play față de cel care a achitat-o efectiv!). Acesta este chiar scopul dreptului la replică pe care l-am solicitat.

Afirm așadar cu tărie și sinceritate că nu am plătit eu acea notă de plată, nu cunosc cât a fost valoarea ei (cu atât mai puțin valoarea bacșișului), eu aflându-mă acolo, repet, în calitate de invitat”, a precizat Mihai Gabriel Popescu, pe pagina sa de Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.