Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Un avion Boeing a luat foc în aer: flăcările motorului ieșeau în timpul zborului

aviationmegastore.com
Boeing 747-8

Un avion Boeing 767, care aparţine Air Zimbabwe a cerut să aterizeze de urgenţă pe aeroportul din Johannesburg, Africa de Sud, după ce un motor a luat foc în aer, informează Mediafax.

Citește și: Vizitatorii pot intra doar pe bază de rezervare la expoziția Leonardo da Vinci de la Muzeul Luvru, cu ocazia celor 500 de ani de la moartea marelui pictor

Un videoclip făcut de un pasager, apoi urcat pe un cont de Twitter al iubitorilor de aviaţie, arată flăcările cum ies din motorul stâng al aeronavei în timpul zborului pe timp de noapte, scrie RT.

Avionul, un B767-200 a întâmpinat problemele după ce a decolat de pe Aeroportul Tambo International, aflat în apropierea oraşului sud-african. Piloţii au anunţat imediat turnul de control că întâmpină probleme şi au cerut de urgenţă întoarcerea la sol.

După mai multe verificări, avionul a fost pus din nou în mişcare spre destinaţie - aeroportul din Harare, capitala Zimbabwe.

Un incident asemănător s-a petrecut la începutul acestei luni în Spania, tot cu un avion Boeing 767, care aparţine unei companii aeriene israeliene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.