Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Un deputat de la USR a sunat la 112, iar Poliția a prins individul care își bătea concubina în mașină

Un bărbat care a bătut o femeie într-o mașină a fost urmărit mai mulți kilometri de polițiști. Până la urmă, el a fost prins și încătușat. Apelul la 112 a fost făcut de un deputat, anunță MEDIAFAX.

Incidentul s-a produs în județul Neamț și a fost făcut public de deputatul USR, Iulian Bulai, care a filmat scenele și a anunțat Poliția. În imagini apar mașina agresorului și cea a Poliției. După mai mulți kilometri, bărbatul oprește mașina și este încătușat de polițiști.

Citește și: Supermarketurile profită! Prețurile au explodat după închiderea piețelor

„Violența domestică e un flagel în România. Și asta, și din cauză că adeseori asistăm la gesturi de violență fără să intervenim. Din mașină, am văzut azi o femeie, pasager în altă mașină, luată la pumni de șofer. Am sunat la poliție. Kilometri întregi a refuzat omul să tragă pe dreapta, cu poliția pe urmele lui. Iar când în sfârșit a oprit, nu voia să iasă din mașină. În video nu se vede că femeia avea sânge pe față și o rană proaspătă la nas – fiindcă am încercat să protejăm imaginea victimei. Dar urmele pumnilor erau acolo. Mulțumiri Poliției din Girov, care a răspuns prompt la apelul la 112. Violența împotriva femeilor nu e o glumă, nu putem întoarce capul când se petrece chiar sub ochii noștri”, a anunțat deputatul Bulai pe Facebook.

Potrivit primelor informații, bărbatul are 79 de ani și este din Girov, iar concubina lui are 42 de ani și este din Piatra-Neamț. Polițiștii au întocmit un dosar penal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.