Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Un lider PSD l-a ofertat pe Victor Ponta: 'Să facem o majoritate, după prezidențiale. Mulți din PSD vor, se vor schimba multe, după alegeri'

victor ponta psd

PSD și Pro România ar putea face guvernul, după alegerile prezidențiale! Este scenariul care, conform primarului Sectorului 1 din București, Daniel Tudorache, are mulți adepți în PSD. Asta, în ciuda declarațiilor radicale ale președintelui Viorica Dăncilă, care a spus răspicat că Victor Ponta nu este agreat de PSD.

Tudorache i-a făcut o ofertă lui Ponta, miercuri seara, în direct, la România TV, și i-a transmis că, ”după prezidențiale se vor întâmpla multe”, alimentând scenariul conform căruia, dacă Dăncilă nu ar intra în turul 2 sau ar obține un scor sub cel al partidului, ar urma să fie mazilită din fruntea PSD.

Citește și: Plecare de răsunet de la PRO TV! Cine părăseşte postul după 15 ani

”E o propunere personală. După alegerile prezidențială ar trebui formată o majoritate pe partea stângă. Este părerea mea și, cred, a multor colegi din PSD. Eu zic că după prezidențiale se vor întâmpla multe și stânga va mai avea multe de spus în politică.”, a spus Daniel Tudorache.

Ponta a precizat că este de acord cu propunerea fostului său coleg, dar a adăugat că PSD trebuie să scape de ”oamenii care au stricat social-democrația, trebuie promovați cei care au rezultate și competențe”.

Citește și: Ministrul Muncii reacționează! ‘Ia vedeți, reușiți să uniți punctulețele într-o linie continuă?’

”Împărtășesc această opinie, cu o singură diferență. Eu cred că ne trebuie o perioadă serioasă comună de opoziție. Trebuie să dăm la o parte oamenii care au stricat social-democrația, trebuie promovați cei care au rezultate și competențe. La un moment dat, când suntem pregătiți, trebuie să intrăm într-o bătălie, pentru că bătălia între noi ne-a prins într-un moment prost. Eu l-am văzut în luna august, când am avut singura mea discuție cu doamna Dăncilă, când i-am propus un guvern nou, restructurat. Nu știu dacă vor vrea, după prezidențiale. Trebuie foarte multă reformă în partea stângă pentru că în ultimii 3 ani s-au făcut și multe lucruri bune, și multe lucruri rele.”, a spus Victor Ponta la România TV.

Citește și: Veriga lipsă a fost găsită! Legătura dintre Dan Barna și serviciile secrete/Cum a fost fabricat USR-ul .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.