Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Un nou SCANDAL monstru cu polițiștii: Rudele unui bărbat au sărit la agenți, în timpul intervenției

scandal politisti Barbulesti

Polițiștii din Ialomița au reținut, luni, un bărbat care nu a oprit la semnalul acestora, a mărit viteza de deplasare, încercând să fugă, însă a fost interceptat și prins de polițiști pe raza comunei Bărbulești. Totul a degenerat, rudele acestuia începând să îi apostrofeze pe oamenii legii atât în cadrul intervenției.

Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, urmând să fie retinut. La fața locului s-au strâns mai multe rude ale bărbatului, acestea apostrofându-i pe polițiști.

Citește și: Gestul impresionant făcut de un preot pentru comunitatea sa

„La data de 20 aprilie a.c., în cadrul unei acțiuni de prevenire și combatere a evenimentelor circumscrise extinderii pandemiei de coronavirus și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, polițistii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele, în timpul unui filtru rutier au efectuat semnal de oprire unui autoturism ce se deplasa pe DN1D, din direcția Urziceni către Bărbulești.

Șoferul nu a oprit la semnalul polițiștilor, a mărit viteza de deplasare, încercând să fugă, însă a fost interceptat și prins de polițiști pe raza comunei Bărbulești.

În urma verificărilor a reieșit ca bărbatul în vârstă de 38 de ani, este din localitatea Barcanesti, și nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Citește și: Mircia Gutău, primarul din Râmnicu Vâlcea, cercetat penal de politie: ‘Am făcut un lucru formidabil’

De asemenea, în urma testării cu aparatul Drager, rezultatul a indicat o alcoolemie de 0.73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Urziceni, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, urmând să fie retinut.

De asemenea atât bărbatul, cât și o femeie care se afla în autotusim au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totala de 40.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare”, precizează Poliția Română.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.