Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Un nou weekend de excepție pentru animaţia 'Trolii descoperă lumea': a revenit pe primul loc în box office-ul românesc

mediafax.ro
cinema

Animaţia „Trolii descoperă lumea/ Trolls World Tour” a revenit pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, informează News.ro.

În al 17-lea weekend de la premiera pe marile ecrane româneşti, filmul a fost vizionat de 589 de spectatori şi a generat încasări de 10.138 de lei, potrivit datelor oferite News.ro de Cinemagia.

De la debutul românesc, lungmetrajul animat a obţinut încasări totale de 455.995 de lei. La nivel global, producţia a generat 44,7 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Un loc a urcat în top şi comedia „Un tataie de coşmar/ The War with Grandpa”, cu Robert de Niro şi Uma Thurman în distribuţie, care, în al 19-lea weekend de la lansare, a fost vizionată de 419 spectatori şi a generat încasări de 8.823 de lei.

Filmul de acţiune „Un hoţ cinstit/ An Honest Thief”, cu Liam Neeson în rol principal, a urcat două poziţii, până pe trei. În al 18-lea weekend de la debut, a înregistrat 193 de spectatori şi încasări de 4.906 lei.

Locul al patrulea a fost ocupat de filmul de aventuri „Dolittle”, cu Robert Downey Jr. în rol principal, în urcare două poziţii. Lungmetrajul a obţinut, în al 20-lea weekend, încasări de 3.450 de lei după ce a fost vizionat de 158 de spectatori.

Thrillerul de acţiune „Ava”, cu Jessica Chastain, Colin Farrell, John Malkovich şi Common în distribuţie, a coborât un loc în clasament, după al 15-lea weekend, în care a fost vizionat de 140 de spectatori şi a generat încasări de 3.123 de lei.

Top 10 al box office-ului românesc de weekend este completat de drama romantică „După ce ne-am certat/ After We Collided”, filmul live-action „Mulan”, animaţia „Salvaţi de crănţănei/ Animal Crackers”, thrillerul „Tenet” şi de filmul SF „The New Mutants”.

Citește și: Dan Barna, despre posibilul vinovat de la Balș: 'A fost un gură cască'

Thrillerul „Traducătorii/ Les traducteurs”, regizat de Régis Roinsard, care a debutat pe primul loc în box office-ul românesc în urmă cu două weekenduri, nu figurează ca parte a programului cinematografelor din acest final de săptămână.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.