Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Un politician și-a ieșit din pepeni faţă de persoanele care nu poartă măşti: 'Trebuie să combatem două tipuri de imbecili. E o dublă prostie'

Vincenzo De Luca politicia italian

Un politician din Italia a avut o reacţie nervoasă faţă de persoanele care fie nu poartă mască de protecţie, fie o poartă greşit, subliniind că trebuie respectate lucruri elementare pentru a se putea reveni la normalitate în contextul pandemiei, informează cotidianul La Repubblica, anunță MEDIAFAX.

"Trebuie să combatem două tipuri de imbecili: cei normali nu poartă masca; mai sunt cei care o poartă, dar o ţin agăţată de gât. Este o dublă prostie, deoarece nu porţi nici masca, nici nu respecţi regulile de protecţie", a afirmat Vincenzo De Luca, preşedintele regiunii italiene Campania, citat de ziarul La Repubblica.

Citește și: Propunere bombă: Anulați examenele pentru evaluarea națională clasa VIII și examenul de Bacalaureat

Politicianul italian a făcut aceste declaraţii la inaugurarea unei secţii de terapie intensivă în Spitalul Boscotrecase din Napoli.

Preşedintele regiunii Campania a insistat că cetăţenii trebuie să respecte reglementările elementare - purtarea măştilor, distanţele faţă de alte persoane şi spălarea mâinilor, pentru a se putea relua toate activităţile în Italia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.