Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Sediul unei televiziuni care promovează vaccinarea a fost DEVASTAT de 2.500 de protestatari ciprioți

greekreporter.com
incendiu

Un post de televiziune din Nicosia care promovează vaccinarea şi impunerea de restricţii anticoronavirus a fost atacat de mii de protestatari, în ceea ce Preşedinţia din Republica Cipru a catalogat drept "un atac asupra democraţiei", informează publicaţia germană Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Violenţele au avut loc duminică seară în centrul capitalei Republicii Cipru. Conform Poliţiei, aproximativ 2.500 de protestatari faţă de utilizarea certificatelor COVID-19 şi faţă de vaccinare au atacat sediul postului de televiziune Sigma TV. Mai multe maşini parcate în faţa redacţiei au fost incendiate, iar clădirea a fost avariată. Nu au fost semnalate victime.

Postul Sigma TV a criticat persoanele care se opun vaccinării şi a mai fost vizat de atacuri în trecut. Violenţele au izbucnit în contextul în care Guvernul Republicii Cipru a impus utilizarea certificatelor COVID-19 la intrarea în centre comerciale şi restaurante.

"Este vorba de un atac odios. Sediul nostru a fost atacat de o gloată; au lansat sticle incendiare şi ne-au avariat maşinile", a anunţat postul Sigma TV.

"Este vorba de un atac asupra democraţiei. Nu vom ceda în faţa ameninţărilor şi şantajului", a afirmat, la rândul său, preşedintele Republicii Cipru, Nicos Anastasiades.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.