Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Urmărire ca-n filme pe străzile din Constanța: Șofer băut și fără permis, prins cu focuri de armă după sesizarea unui agent aflat în timpul liber

Polițiștii din Constanța au tras, în noaptea de joi spre vineri, 11 focuri de armă în timp ce urmăreau un șofer care nu a oprit la semnalele oamenilor legii.

Potrivit IPJ Constanța, un agent de poliție aflat în timpul liber a observat, în noaptea de joi spre vineri, o mașină care mergea haotic pe străzile din Constanța. Acesta și-a dat seama că ceva nu este în regulă, așa că a sunat în dispecerat și a solicitat sprijin de la cea mai apropiată patrulă de poliție, continuând să urmărească autoturismul în cauză și ținând legătura cu colegii săi.

Pe Șoseaua Mangaliei, patrula de poliție a ajuns mașina care circula haotic, însă șoferul nu a oprit, în ciuda semnalelor acustice și sonore repetate ale polițiștilor.

După somațiile legale, la intersecția DN 39E cu Șoseaua Mangaliei, unul dintre polițiști a tras 3 focuri de armă, de avertisment, în plan vertical. Întrucât autoturismul și-a continuat deplasarea, polițistul a efectuat alte 8 focuri de armă, în direcția vehiculului, până când acesta a fost oprit, pe un teren agricol de la periferia localității Lazu.

Bărbatul a fost imobilizat și încătușat.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că șoferul, de 51 de ani, nu are permis de conducere pentru nicio categorie și se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind dus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.