Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Valeriu Gheorghiță nu exclude posibilitatea unui certificat de vaccinare

gds.ro
Valeriu Gheorghiță

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a spus marți că este "este prematur" să se discute despre un aşa-zis paşaport de vaccinare care să permită accesul în diverse locuri publice, menţionând că decizia nu aparţine comitetului care coordonează activitatea de vaccinare. El nu a exclus însă acestă posibilitate.

Citește și: VIDEO - Simona Halep a fost huiduită de fanii de la meci, după o declarație care nu i-a mulțumit

„Excludeti sa fie nevoie la un moment dat de pasaport de vaccinare pentru a intra in restaurante, universitati?', a fost întrebat oficialul.

„Este prematur să vorbim de acest lucru la acest moment cand s-a vaccinat cu schema completă doar 2,2% din populație. Este mult prea devreme să luăm în calcul acest aspect”, a răspuns acesta.

„Deci excludeti aceasta varianta, nu ne va trebui pentru accesul in diferite locații?”, a fost intrebat din nou Gheorghita.

„Nu este o decizie care sa fie in sarcina Comitetului national pentru vaccinare”, a afirmat el.

Premierul Florin Cîțu a spus și el marți că o discuție privind introducerea pașapoartelor de vaccinare anti-Covid-19 este prematură: „Nu cred că este momentul să discutăm despre așa ceva”. „Nu am avut această discuție în Guvern. Am văzut discuția în spațiul public. Nu cred că este momentul. Noi suntem în plină campanie de vaccinare, deci nu cred că este momentul să discutăm despre așa ceva”, spune Florin Cîțu. El a fost întrebat dacă ar fi de acord cu introducerea unor pașapoarte de vaccinare anti-Covid care să permită accesul mai ușor în instituții sau spații comerciale. La insistențele jurnaliștilor, premierul a spus că această discuție acum ar fi prematură. „Nu luăm în calcul la acest moment discuția aceasta”, a conchis Cîțu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.