Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO: Victor Ciutacu, atac NEAȘTEPTAT la Antene, după decizia în cazul Voiculescu

ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a fost unul dintre ”simbolurile” Antenelor, înainte de transferul la România TV. Între timp, relațiile sale cu foștii colegi par a se mai fi răcit, mai ales după atacul lansat de Antena 3, aseară, împotriva lui Ciutacu.

Cei de la Antena 3 acuză România TV că a cedat în lupta cu Traian Băsescu, iar Victor Ciutacu a devenit ”întrebătorul” preferat al fostului președinte.

Citește și: ALERTĂ - Dan Voiculescu, condamnat la ÎNCHISOARE pentru şantajarea RCS-RDS

Ciutacu nu rămâne dator și lansează un atac neașteptat, după decizia instanței în Dosarul Antena Group, unde Camelia Voiculescu și Dan Voiculescu au luat doi ani cu suspendare.

”Ce să zic? Silă? Amărăciune? Dezgust? Așteptare împlinită? Toate la un loc? Las la o parte că postul ăla a crescut și a ajuns lider (și) cu mine acolo. Că nu-mi place să dau cu rahat în farfuria din care am mâncat. Că am făcut urât la toate abuzurile statului de drept împotriva foștilor mei colegi. Că la mine a venit Răzvan să-l sprijin când l-a scuipat SOV din morișcă și-i trimiseseră băsiștii Fiscul la ușă. Ducă-se dracului toate! Important e că am aflat de la cine iau lecții de antibăsism. Că nu prea mă pricepeam la sportul ăsta. Altfel, când era Băsescu pe cai mari, eram doar trei afișați și asumați: Badea, Gâdea, Ciutacu. Plus, ca să fiu riguros până la capăt, Cristoiu, care oricum avea alt statut. Ulterior, când ochiul patronului s-a așezat mai atent pe sticlă, iar războiul politic a devenit pe față, a devenit profitabil și la modă, călcai pe ei ca pe dude; pe antibăsiști performanți, desigur…

P.S. Tot ce am zis/scris pe teme de componente și probleme ale Intact rămâne valabil. Iar de Camelia Voiculescu, condamnată într-un meci care nu e al ei, îmi pare rău, chiar dacă se face prin localuri că nu prea mă mai știe. Sper că, măcar înainte de măgăria asta meschină, mi-au dat jos tabloul de pe pereți. Interviurile oricum le-au ascuns bine pe site”, scrie Victor Ciutacu, pe blogul personal.

În video de mai jos vedeți atacul lansat de Antena 3 la Victor Ciutacu și România TV:

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.