Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Victor Costache: 'Au fost oprite la granița României tiruri cu zeci de tone de medicamente, care ar fi fost scoase din țară prin export paralel'

Inquam Photos / Octav Ganea
victor costache

Ministrul interimar al Sănătății, Victor Costache, a spus, la sediul MAI, că a blocat la graniță mai multe tiruri cu medicamente care urmau să fie scoase din țară. Totodată, în Monitorul Oficial a fost publicat ordinul prin care se interzice exportul de medicamente necesare pentru tratarea virusurilor de gripă.

"Au fost oprite la granița României zeci de tiruri cu zeci de tone de medicamente și echipamente sanitare care ar fi fost scoase din țară prin export paralel. Am emis acest ordin prin care se suspendă temporar, în afara granițelor României, pe o perioadă de șase luni, a medicamentelor.

Citește și: Gabriela Firea ia măsuri urgente: Am fost pentru, din prima zi, și în favoarea unei măsuri care să protejeze populația, deși am fost certată .

În condițiile crizei COvid 19, datorită lipsei medicamentelor de pe piața din Europa, erau foarte multe echipamente care, astfel, ar fi fost scoase din țară", a anunțat Victor Costache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.