Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Victor Ponta, huiduit de PSD-iști la scenă deschisă la Romexpo. Olguța Vasilescu: Să se uite în frigider, acolo are urările noastre

Facebook
olguta vasilesc

Lia Olguta Vasilescu i-a transmis sambata fostului premier Victor Ponta, dupa ce acesta a fost huiduit de PSD-istii prezenti la Romexpo la lansarea candidatului PSD la prezidentiale, sa se uite in frigider ca o sa gaseasca acolo mesaje de la social-democrati, dupa ce Ponta a zis ca are telefonul plin de mesaje de la PSD-isti.

`Tragic e că un partid care a luat 20% trece la putere și un partid care a luat 40% trece în opoziție. Cum s-a întâmplat asta? Prin trădarea lui Victor Ponta (huiduieli in sala). Asa merita. Ne spune că are sute de mesaje de la pesediști. Eu zic să se uite în frigider că acolo are urările noastre”,a zis Olguta Vasilescu.

„Și dacă tot îi plac fabulele lui La Fontaine, aș vrea să îi aduc aminte de fabula lui Grigore Alexandrescu- "Toporul și Pădurea": Un bătrân merge să taie stejarii din pădure și nu poate pentru că toporul nu avea coadă, dar găsește un stejar dispus să dea din trunchiul său pentru a se face această coadă de topor. Cu cozile de topor și cu echipa lui Barna, acest domn înalt ca bradu...și mai era ceva ca gardul, dar nu îmi aduc aminte ce, care s-a oprit cu educația la clasa a VII-a, ne vorbește despre meritocrație. Aceștia oameni au dat guvernul jos. Și ei trebuie de marți să vină la guvernare”, a zis Olguta Vasilescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.