Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Violență extremă a unui angajat Glovo care lovește brutal un bătrân ce a căzut inconștient pe asfalt -Poliția îl caută pe agresor căruia i-a deschis dosar

Un bărbat care pare să livreze produse pentru societatea Glovo a lovit, sâmbătă violent un bărbat vârstnic, care a căzut incoștient pe asfalt, potrivit unui videoclip postat pe pagina unei platforme de socializare.

Potrivit imaginilor, anterior loviturii violente în față vârstnicul pare să îl lovească cu piciorul pe agresorul său. De asemenea în videoclip se observă o trotinetă căzută precum și o bicicletă.

Contactată pentru lămuriri suplimentare Direcția Generală de Poliție a Municipiului București arată pentru STIRIPESURSE că incidentul violent a avut loc în jurul orei 14.00.

„În data de 06 mai 2022, în jurul orei 14.00, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Secția 12 Poliție a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că un tânăr necunoscut, ce livra produse alimentare, i-a lovit mașina, cu piciorul, iar ulterior și pe el.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității menționate, precum și echipaj de prim ajutor.

Bărbatul de 68 de ani a fost transportat la spital pentru evaluare medicală.

Din primele date a rezultat faptul că persoana vătămată, în calitate de conducător auto, nu ar fi acordat prioritate tânărului, ce traversa în zona unui complex comercial, iar acesta ar fi lovit cu piciorul aripa autoturismului.

Ulterior, bărbatul de 68 de ani, a coborât din mașină și s-a implicat într-o altercație fizică cu tânărul, în urma căreia a fost lovit la nivelul feței.

În cauză, Secția 12 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe și distrugere, în vederea stabilirii în totalitate a situației de fapt și pentru identificarea tânărului”, a mai transmis sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.