Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Viorica Dăncilă: 'Iohannis a prins glas! O aroganță monstruoasă și un dispreț, pentru democrație și pentru români, fără egal'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Viorica Dăncilă PSD

Viorica Dăncilă a venit cu replica, după ce Klaus Iohannis a atacat PSD-ul și pe ea într-o conferință de presă la sediul PNL! Șefa PSD consideră declarațiile lui Iohannis drept ”o aroganță monstruoasă și un disprețl pentru democrație și pentru români, fără egal”.

”Am văzut în această seară că domnul Iohannis a prins glas. Am văzut probabil singura conferință de presă din mandatul de președinte - un moment de o aroganță monstruoasă și un disprețl pentru democrație și pentru români, fără egal. Am văzut, dragi români, un președinte de țară care ne spune că singura lui realizare este faptul că a dat jos un guvern legitim, ales prin vot. Aceasta este performanța lui Iohannis.

Citește și: Olguța Vasilescu șterge pe jos cu noul ministrul al Muncii: E total plopistă și nu înțelege nimic

Vedem de câteva zile bune cum acest președinte încearcă să negocieze cu noi toți definiția democrației.

Domnule Klaus Iohannis, fac eu lumină pentru dumneavoastră: vorbim astăzi despre doi candidați aleși prin votul românilor, al tuturor românilor, care au intrat într-o competiție pentru Președinția României. Ba mai mult, vorbim despre actualul șef de stat și fostul prim-ministru al țării, numit în funcție chiar de dumneavoastră, domnule Iohannis, anul trecut!

Citește și: Propunerea lui Călin Popescu Tăriceanu:Vot de trei zile în România, la fel ca în diaspora

Pentru o țară întreagă, dar nu și pentru acest președinte, este normal, corect și democratic să existe o dezbatere directă, o confruntare de idei și programe între cei care vin și cer votul românilor pe 24 noiembrie.”, a declarat Viorica Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.