Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Viorica Dăncilă le răspunde celor care o critică pentru numirea unui jurnalist în fruntea PSD Cluj: 'Să nu-l judecăm înainte'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Viorica Dăncilă PSD

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia, că partidul vrea să obțină rezultate mai bune în județul Cluj și că noul președinte interimar al organizației, Liviu Alexa, nu trebuie judecat înainte.

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a spus, sâmbătă, la Alba Iulia, răspunzând unei întrebări din partea jurnaliștilor, că Liviu Alexa, numit președinte interimar al PSD Cluj nu trebuie judecat înainte.

Citește și: Curtea de Apel a luat decizia- Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea

„Noi l-am numit interimar pe Liviu Alexa, în momentul în care organizația a avut 8 la sută. Vrem să obținem rezultate mai bune, să nu-l judecăm înainte și să venim cu idei preconcepute despre o persoană, să vedem rezultatele pe care le va avea la prezidențiale și atunci vom decide”, a declarat Viorica Dăncilă.â

Numirea lui Liviu Alexa la conducerea organizației PSD Cluj este contestată de fostul lider Horia Nasra, care a spus, într-o scrisoare deschisă, că organizația nu poate fi condusă „de un om care jignește clujenii și comunitatea noastră”.

Citește și: Atenție! Mădălin Voicu caracaterizează în termeni duri USR

„Un partid istoric care se revendică de la tradiția social-democrată din Ardeal, de la Iosif Jumanca, Ioan Flueraș și la mulți alții, nu poate fi condus în capitala Transilvaniei de un om care jignește clujenii și comunitatea noastră. PSD Cluj nu poate fi condus de o persoană care nu înțelege că asigurarea liniştii în organizație nu se obține prin îngrădirea diversităţii de opinie, prin excludere și/sau amenințare cu excluderea. Unanimitățile tăcute nu au fost niciodată susținute de clujeni, prin urmare respingem cu tărie orice fel de amenințări. Stimată doamnă Viorica Dăncilă, liderii PSD Cluj vă solicită să luați în considerare dorința noastră de respectare a statutului PSD și bineînțeles de dialog cu organizația și implicit cu aleșii locali”, se arată în scrisoarea deschisă, care, potrivit lui Horia Nasra, a fost semnată și de deputatul Cornel Itu și de alți 40 de primari, viceprimari și consilieri județeni.

Citește și: Guvernul modifică legea offshore! Ce se întâmplă cu gazele din Marea Neagră .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.