Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Viorica Dăncilă sună mobilizarea: 'Este un pericol pentru România și trebuie oprit la vot'

Inquam Photos / Octav Ganea
Dancila Sedinta Guvern

Viorica Dăncilă sună mobilizarea, cu numai câteva ore înainte de debutul alegerilor prezidențiale în Diaspora și cu 3 zile înainte de deschiderea secțiilor de vot în România. După ce a criticat noul guvern condus de Ludovic Orban care a început concedierile și a anunțat noi taxe, Dăncilă le cere românilor să nu lase ”toată puterea asupra acestei țări în mâna unui singur om”.

Șefa PSD spune că ”acest Guvern este un pericol pentru România și trebuie oprit la vot”, precizând că ea și PSD sunt singurii care ”au puterea de a înlătura acest dictator și marionetele lui din fruntea statului român”, cu referire la Klaus Iohannis.

Citește și: Solicitare către instanță! Gigi Becali vrea să i se șteargă condamnarea la închisoare din cazier!

”Adevărul este că acest Guvern este un pericol pentru România și trebuie oprit la vot! Nu trebuie să lăsăm toată puterea asupra acestei țări în mâna unui singur om! Dacă au făcut atâtea în doar 3 zile, imaginați-vă ce îi așteaptă pe români!

Partidul Social Democrat va fi cea mai dură, cea mai agresivă şi cea mai bună opoziţie pe care au văzut-o vreodată aceşti amatori. Pentru că am fost și rămânem singurul partid care și-a asumat creșterea veniturilor și creșterea nivelului de trai al oamenilor!

Citește și: Schimbă liniile! După ce și-a instalat ‘Guvernul meu’, Klaus Iohannis îl ‘elimină’ pe dușmanul lui Liviu Dragnea

O să luptăm cu ei până când vor dispărea de la guvernare şi vor rămâne din nou în memoria colectivă drept cel mai crud şi mai incompetent guvern, aşa cum a rămas Guvernul Boc până astăzi.

Nu îi vom lăsa să facă acestei ţări tot răul de care sunt în stare. Și pentru acest lucru, e nevoie ca la votul de duminică românii să aleagă Partidul Social Democrat și Viorica Dăncilă, singurii care au puterea de a înlătura acest dictator și marionetele lui din fruntea statului român!”, a spus Viorica Dăncilă.

Citește și: Vești importante! Ce se întâmplă cu veniturile acestor români .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.