Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Virgil Guran, senator PNL, către Marcel Ciolacu: 'Nu vă întrebaţi de ce niciun partid n-a vrut să se alieze cu dumneavoastră?'

Antena 3
Virgil Guran

Senatorul liberal Virgil Guran s-a adresat miercuri, în plen, reprezentanţilor Opoziţiei şi a afirmat că în momentul în care PNL a preluat guvernarea, în urmă cu un an, "lucrurile erau încurcate".

"Am asistat şi am fost atent la lecţiile de guvernare primite de la Opoziţie. Avem memorie atât de scurtă? Chiar uităm mandatul dumneavoastră? Uităm prin ce v-aţi evidenţiat? Este adevărat, aţi fost unici la un moment dat. Aţi fost unicii oameni care aţi condus România şi care aţi reuşit să faceţi moţiune împotriva propriului guvern", a spus parlamentarul.

Citește și: Clotilde Armand, făcută praf: ‘E bună și ca brad de Crăciun’

El a criticat aprecierile din partea Opoziţiei la adresa Guvernului desemnat.

"Aţi uitat că aţi avut-o pe Viorica Dăncilă prim-ministru şi veniţi să faceţi concursuri în momentul de faţă ce prim-ministru e mai bun. Eu cred că mai bine vorbim de ce avem de făcut în România. (...) În momentul în care am venit la guvernare, anul trecut, lucrurile erau încurcate şi nu erau încurcate de noi, erau încurcate de dumneavoastră", a spus Guran. El a susţinut că "Guvernul Orban a gestionat bine aceste momente".

Citește și: Circ total! Chemat la Tribuna Parlamentului, Florin Cîțu a fost huiduit! Ludovic Orban a reacționat imediat: ‘Cei care huiduie să se ducă pe stadion’

Senatorul liberal le-a reproşat celor din Opoziţie că nu au avut sugestii constructive.

"Aud în acest moment critici la adresa alianţei. Tot aud termenul de 'ciolan'. Păi, dacă a face o alianţă înseamnă ciolan, credeţi-mă că dumneavoastră aţi guvernat cel mai mult, deci aţi stat cel mai mult la ciolan. (...) În afară de a critica, nu am văzut idei bune de la dumneavoastră", a mai afirmat el.

În final, Guran s-a adresat liderului social-democraţilor, Marcel Ciolacu.

Citește și: Emilia Șercan și Oana Pellea, solicitare către Klaus Iohannis! Îi cer preșdintelui să nu accepte numirea lui Sorin Cîmpeanu la Ministerul Educației

"Vă anunţ ceva, domnul Ciolacu: să ştiţi că sunteţi în Opoziţie, conform Constituţiei. Noi am realizat o majoritate. Nu vă întrebaţi dumneavoastră de ce niciun partid n-a vrut să se alieze cu dumneavoastră?", a adăugat senatorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.