Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Viscol puternic la Rânca - Salvamontiștii au intervenit pentru salvarea a trei persoane

someseanul.ro
salvamont

Salvamontiştii din Gorj au intervenit, joi seară, pentru recuperarea unui autoturism ieşit în afara şoselei şi blocat în zăpadă, în staţiunea Rânca. Trei persoane, între care un copil, se aflau în maşină, potrivit news.ro


”Salvamontiştii gorjeni joi seară au intervenit pentru recuperarea unui autovehicul ieşit în afara carosabilului şi rămas înzăpezit în partea de nord a staţiunii Rânca. Cele trei persoane din maşină, între care şi un copil, nu au avut probleme medicale şi au fost adăpostite într-o cabană până când salvamontiştii impreuna cu un echipaj al serviciului de deszăpezire de la Drumurile Naţionale au reuşit să recupereze şi maşina”, au transmis salvamontiştii.

Potrivit acestora, în zonă începuse să ningă, era viscol puternic cu transport de zăpadă şi existau premisele ca maşina să fie acoperită de zăpadă pe timpul nopţii.

Aceasta a fot a cincea intervenţie a Serviciului Salvamont al Consiliului Judeţean Gorj din a doua zi de Crăciun, în celelalte patru acţiuni fiind solicitaţi pentru acordarea primului ajutor şi transportul unor persoane accidentate la schi şi săniuş.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.