Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO DEZASTRU Vlad Voiculescu confirmă: România va vaccina și mai puțini cetățeni, din cauza lipsei vaccinului

Inquam Photos / Octav Ganea
vlad voiculescu diicot

Pfizer va reduce temporar livrările în Europa ale vaccinului său împotriva COVID-19 pe perioada în care îşi îmbunătăţeşte capacitatea de producţie, a anunţat vineri compania.

Vlad Voiculescu a confirmat că și România va fi afectată de livrările diminuate de vaccin și a anunțat că numărul de persoane vaccinate zilnic va fi și mai mic, chiar în etapa a doua, în care ar trebui vaccinați vârstnicii și angajații din învățământ.

Citește și: Scandalos! Iulian Bulai a luat-o razna! Se folosește de imaginea marelui poet Mihai Eminescu

”Şi România va fi afectată, livrările în următoarele trei săptămâni vor fi micşorate. Vom putea continua această campanie, pentru că în acest moment avem o oarecare rezervă, care, pe de-o parte, ne asigură acel rapel de care au nevoie cei care s-au vaccinat deja cu prima doză şi avem, de asemenea, o rezervă de circa 100.000 de vaccinuri. Cu această rezervă şi cu vaccinurile pe care le mai primim putem merge mai departe. Nu la viteza pe care ne-am dori-o. Menţionez încă odată: principala problemă pe care o să o avem în perioada următoare nu va fi viteza cu care vaccinăm, ci va fi numărul de vaccinuri. Şi asta nu e o problemă a României, e o problemă la nivel european şi la nivel global.

Nu avem de ce să facem 16.000 de vaccinări pe zi, ci va trebui redus, adaptat la numărul de vaccinuri pe care le avem. Dar, va fi o scădere temporară.”, a explicat Vlad Voiculescu.

Citește și: Raportul oficial al Ministerului de Interne îi contrazice pe polițiștii care zic că nu dau amenzi: 36.000 de amenzi, în ultimele 7 zile! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.