Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Vlad Voiculescu, enervat de întrebarea unui jurnalist: 'Cred că era un cântec: Și seara, și dimineața'

capital.ro
Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a declarat că i se pare frustrant faptul că o persoană eligibilă nu se poate programa la vaccinare, în timp la Spitalul din Buftea cu dozele rămase se vaccinează oricine, astfel că acolo se va face un control, relatează Mediafax.

Întrebat despre situația de la Spitalul din Buftea, acolo unde sunt chemați oameni la vaccinare, „că poate mai rămân doze mai târziu”, Vlad Voiculescu a răspuns nervos: „Cred că era un cântec: Și seara, și dimineața”.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

„Este frustrant. E frustrant pentru mine auzind, citind zeci, sute de mesaje de la oameni care nu se pot programa..., mi se pare frustrant. Dacă rămân doze de vaccin, atunci acestea trebuie să meargă către persoane care sunt eligibile în etapa a doua. Și aceste persoane nu sunt foarte greu de găsit, există centre de vârstnici, există inclusiv instituții locale de personal esențial care poate fi invitat la vaccinare, sunt oameni care pot fi invitați să se înscrie pe o listă la nivelul centrului respectiv”, a spus ministrul Sănătății.

Vorbind despre spitalul din Buftea, Voiculescu a spus că dacă rămân doze vaccinarea poate fi făcută altfel decât spunându-i oricărui om „veniți să vă vaccinați că poate ne rămân mai târziu niște doze”.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

„Cred că fiecare doză e important să meargă către o persoană care poate fi salvată de doza respectivă. Eu nu pot să îmi explic, omenește vorbind, cum anumiți oameni sunt atât de relaxați în legătură cu asta. (...) Cunoaștem situația din Buftea și DSP de acolo a fost deja contactată”, a mai spus Voiculescu.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.