Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Vlad Voiculescu, reacție PENIBILĂ la întrebarea unei jurnaliste: 'Mi-ar plăcea ca să avem discuții care să ducă către ambalarea unor vaccinuri'

Inquam Photos / Octav Ganea
vlad voiculescu

Vlad Voiculescu a fost întrebat, miercuri, după ședința de guvern, dacă este posibil ca România să producă vaccinuri anti-COVID-19, ținând cont că Institutul Cantacuzino împlinește 100 de ani de la înființare, iar ultimul vaccin a ieșit pe poarta institutului în 2013.

Ministrul Sănătății a recunoscut că, în acest moment, Institutul care rivaliza, în anii de glorie, cu marile entități de profil din lume, nu poate produce nici măcar un vaccin anti-gripal și tot ceea ce ar putea face România este să... ambaleze vaccinuri.

Citește și: George Simion îl pune la punct pe Ludovic Orban: ‘Este ultimul care să vorbească despre excentricități, pentru că el bea în Parlament’

”Cu toții ne-am dori ca vaccinuri anti-COVID să fie produse în România, mai devreme sau mai târziu, și nu doar vaccinuri anti-COVID, ci si alte medicamente. Am vorbit și cu premierul, ne exprimăm această dorință către companiile mari ca să vină să producă medicamente în România, nu doar pentru a le distribui. Nu cred că avem șanse mari ca până la sfârșitul acestui an să avem producție de vaccinuri românești în România, respectiv un vaccin românesc. Mi-ar plăcea ca să avem discuții care să ducă către ambalarea unor vaccinuri, lucrul acesta ar fi posibil.”, a declarat Vlad Voiculescu.

Citește și: Florin Cîțu, asigurări de ultimă oră! ‘Vom sărbători Paștele la biserică’ .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.